Spadent

Spadent

Cabinet medicină dentară Constanta

Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ 


 

Înființat în anul 2012 veţi descoperi la acest centru stomatologic noile noastre standarde de comfort atât din punct de vedere al siguranţei tratamentului, al calităţii acestuia cât şi al diversităţii serviciilor oferite.

 

Pentru noi siguranța calității desfășurării unui act medical are  3 componente: sterilizarea instrumentarului, calitatea resursei umane și nu în ultimul rând tehnologia.

Sterilizarea instrumentarului se realizează prin următoarele procedee:

-neutralizarea și decontaminarea instrumentarului prin imersie în soluție dezinfectantă

 

IMG_20160402_162323

 

 

 

 

-sterilizare la rece prin imersie în TAED

-ambalarea instrumentarului în pachete individuale dotate cu  2 markeri de sterilizare și sterilizarea termică

IMG_20160402_161917_1IMG_20160402_161917_2

Dezinfecția scaunului stomatologic și a suprafețelor medicale se realizează cu soluții ce respectă normele CE și ISO cu înalte acțiuni  bactericide, virulicide confirmate de producător prin teste de microbiologie.

Dezinfecția amprentelor este realizată cu soluții puternic virulicide și bactericide dar în același timp foarte blânde cu materialul de amprentare pentru a nu le deterioara.

Din tehnologia de ultimă generație face parte micromotorul de endodonție cu apex locator, acesta fiind un aparat necesar în efectuarea unor tratamente endodontice de o mare calitate. Prin utilizarea acelor endodontice nichel-titan (NiTi), ace flexibile şi cu mare rezistenţă la rupere. Turaţia, torqe-ul şi lungimea de lucru sunt obţinute cu un singur aparat performant.

footerdesprenoiok